Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare i Stockholm

Jag arbetar som personlig coach, relationscoach, ledarskapscoach, scencoach & utbildare i presentationsteknik & personlig utveckling. Få hjälp med relationsproblem samt inspiration & motivation för personlig utveckling.

Sidmeny

Kontakta Tommy >>

Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha. Läs om boken.

Boken "kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha" ger motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha. Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek.

Boken kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha ger motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha! Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek.

Läsarna feedback har varit mycket positiv på alla sätt. Det är glädjande att det gedigna och kärleksfulla arbete som är nedlagt av alla inblandade kan tillföra praktiskt värde för människor i vardagen. Läs mer nedan och beställ boken här >>

Boken har trycks i tre upplagor och den mesta försäljningen har skett via min webbplats. Tack till er som beställt och jag hoppas att boken tillfört värde i form av utveckling, avveckling och nya insikter. Det är mitt syfte och kall.

Boken kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha ger motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha! Varje dag kan du själv välja rädsla eller kärlek.

Format: Stor pocket
Förlag: Carpeleo
Språk: Svenska
ISBN: 978-91-85765-15-7
Pris: 195kr inkl, moms

Ladda ner pdf om boken Kärlek och rädsla

produktblad om boken Kärlek och rädsla

Beställ boken här >>

Hur boken "Kärlek och rädsla" kom till

Marianne Rugård, som är VD på förlaget Bombadil Publishing, kontaktade mig våren 2007. Hon hade läst mina texter och tyckte att vi borde producera en bok. Arbetet med boken "Kärlek och rädsla" startade på allvar hösten 2007. På grund av ekonomiska problem på den svenska delen av förlaget och även problem med tryckkvaliteten på de tryckerier som testades skulle det dröja till oktober 2010 innan boken fanns att tillgå för läsarna. Bombadil Publishing har idag större delen av sin verksamhet utanför Sveriges gränser och då med mer renodlad inriktning på ungdomsböcker.

"Det här är en självhjälpsbok till personer som känner att de fastnat i för dåliga vanor eller som har känslomässiga bekymmer att ta itu med. Den har en enkel och luftig design och korta kapitel, och innehåller dessutom relativt lätt genomförbara arbetsuppgifter. Hela boken är skriven med glimten i ögat. Och allt bottnar i en personlig erfarenhet som också vackert läggs fram." - Recension i Tidningen KraTTan - nyfiken? Välkommen att läsa mer om boken kärlek och rädsla >>

Eftersom boken "Kärlek och rädsla" är skriven på svenska för svenska läsare, beslutade vi i mars 2011 att bokens rättigheter skulle gå över till författaren och nytt förlag är nu Carpeleo. Det måste sägas att utan Mariannes entusiasm och initiativkraft hade inte boken blivit av. Därför riktas ett varmt tack till Marianne på Bombadil Publishing och till alla inblandade som tillfört kärleksfull energi på vägen.

Kärlek och rädsla - om boken kärlek och rädsla

Texten på omslagets baksida

"Vill du skapa förändringar? Vad styr ditt liv - kärlek eller rädsla? Hösten 2003 blev Tommy tillfälligt helförlamad och en extremt utmanande tid följde. Han säger själv: "Jag minns klart och tydligt hur jag låg ned och mediterade över vad jag ville använda detta liv till." Han vågade förändra sin livsinställning och har sedan dess hjälpt andra att skapa sina liv.

Tommy arbetar idag som utbildare och personlig coach med egen mottagning.

Delar av denna bok är hämtad från Tommys nättidning Morrhåret.

Bokens syfte är att ge dig motivation, inspiration och praktiska verktyg att skapa det liv du vill ha. Fokus ligger på det du kan påverka i ditt eget liv idag. Varje morgon kan du vakna upp och välja om du vill leva ditt liv utifrån rädsla eller kärlek.

Våga vara en aktiv del i förändringen av dig själv och världen!

"De texter som jag har läst ur boken är fantastiskt bra.Det är klart och redigt upplagt. Jag tycker också om att budskapet i texten lyfts fram på ett sätt som får mig att tänka till och själv vilja undersöka hur det förhåller sig med det som skrivs."

/Gunbritt Stillman - samtalsterapeut i Västerås

"En kväll när jag kände mig ledsen ... började jag läsa den här boken. Tack. Den gick rakt in i mitt hjärta. Tack igen ..."

/Eva Maria Eriksson - sjuksköterska i Örebro

"Trots komplicerade ämnen är boken lättläst. Mycket beroende på en humoristisk underton. Samtidigt är den mycket seriös."

/Johnny Nilsdorff - sågverksarbetare i Edsbro

"Tommy är Sveriges svar på Dr. Phil. Han skriver på ett lättförståeligt och mycket intressant sätt och hans bok kan vara av värde för alla med intresse för sina medmänniskor, psykologi och problemlösning."

/Marianne Rugård Järvstråt - psykolog och VD på Bombadil Publishing"

Gilla boken Kärlek och rädsla samt läs mer och beställ böcker

Välkommen att gilla boken Kärlek och rädsla på Facebook >>

Se referenser för feedback, recensioner och medverkan i media.

Du kan Beställa böcker här >>

Mvh/Tommy

Aktuellt 2022-07-01

Intresserad av utbildningar? Se sidan aktuellt >>

Morrhåret #113 16 jan 2022 - Om hat och att hata - att lämna hatet och börja leva >>

Morrhåret #112 13 jan 2022 - Att vara ensam - om ensamhet >>

Morrhåret #111 6 jan 2022 - Om jämförelser - att sluta jämföra >>

Morrhåret #110 31 dec 2021 - Svartsjuka och kontrollbehov >>

Läs om 6 timmar personlig coaching eller relationscoaching från 2900kr >>

Läs om boken Kärlek och rädsla samt se referenser och sedan kan du beställa böcker signerade med en personlig hälsning.

Reportage om scenskräck - Katalin, 60, lärde sig prata inför folk. Bli fri från din fobi >>

Är du intresserad av 6 timmar coaching från 2900kr?

Bra paketpris på personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching eller scencoaching för enskilda, par, familjer & grupper. Gäller både privatpersoner & företag. Gäller även telefoncoaching.

Bra paketpris på personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching eller scencoaching för enskilda, par, familjer & grupper. Läs om 6 tim coaching från 2900kr >>

Copyright © Tommy P.A. Larsson

Du får gärna länka till innehåll på webbplatsen på sociala media, på din blogg eller annorstädes. På så vis hjälper du mig och dina vänner. Läs om att länka >>

Mittenmeny och Kontaktformulär

|. Upp till toppen av sidan .|

Beställ böcker >>

|. Utbildningar .|. Coaching .|. Morrhåret .|

|. Bok kärlek rädsla .|. Motivation inspiration .|

|. Sök .|. Sitemap .|. Bottenmenyn .|

Scrolla ner för kontaktformulär . . .


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Bottenmenyn

De senaste 20 åren har jag varit involverad i egen och andras personliga utveckling. 90-talet ägnades åt skådespeleri och sceniskt arbete. Jag är utbildad personlig coach och relationscoach och har sedan 2003 tusentals timmars erfarenhet med personlig coaching och relationscoaching för enskilda, par och grupper. Nedan 5 produktblad för nedladdning:

Ladda ner PDF om personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching och scencoaching

Ladda ner PDF om öppen utbildning och internutbildning i presentationsteknik

Ladda ner PDF om Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du vill ha

Ladda ner PDF om Relationer och personlig utveckling

Ladda ner PDF om boken Kärlek och rädsla

Scencoaching och ledarskapscoaching för estradörer och människor i ledande ställning är två andra områden som tillkommit.

Från 2004 och framåt har jag även hållit utbildningar i Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling. För enstaka anställda eller privatpersoner som vill komma på utbildning håller jag öppna utbildningar i presentationsteknik och personlig utveckling. De öppna utbildningarna hålls med jämna mellanrum och schema finns på helhetsframtradande.se. På uppdrag utför jag även internutbildningar i presentationsteknik mm hos företag, organisationer och andra. Jag håller även andra utbildningar i personlig utveckling för privatpersoner, organisationer och företag.

Mottagning för personlig coaching och relationscoaching i Stockholm-Sollentuna (även telefoncoaching).

Läs om Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare.


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Informationen på denna webbplats är just "information". Att bara läsa kommer inte att lösa dina utmaningar i livet (nuvarande eller kommande). Du måste ur en omutbar vilja och kärlek vara villig att i praktiken överföra kunskapen på ditt liv och dina relationer. Då stöter du garanterat på dina egna (och kanske andras) motstånd. I detta läge är det ofta värdefullt eller nödvändigt med en "tredje kraft". Någon utanför dig själv.

Frågor? Kontakta Tommy >>

Ta en titt på Relationsproblem.NU - din relationscoach med hjälp & lösningar för relationsproblem. Du befinner dig på tommypa.se som handlar om Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach, utbildare & författare. I alla delar finns inspiration och motivation för personlig utveckling. Utbildningen "Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling" som även nämns ovan har en undersida med titeln Presentationsteknik och hjälp på scenen. Här finns inspiration och tips om presentationsteknik och arbete på scenen. Läs om Morrhåret - din nättidning med gratis tips för livet.

Copyright © 2000-2022 Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare | Telefon: 0704101049, vardagar dagtid | Tommy P.A. Larsson, Box 540, 116 74 Stockholm | Kontakt >>


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Sidan ändrades senast 2022-07-01

Variationer av telefonnummer: 0704101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 070-4101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 070-410 10 49 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... +46704101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 0046704101049.

Felstavningar och variationer av Tommy P.A. Larsson: .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy PA larsson .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... TommyPA Larsson .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy PA .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... TommyPA .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy Larsson.

Carpeleo kan felstavas enligt följande: karpeleo, carpe leo, karpeleo, carpelo, karpelo, karpe leo, cartleo, carpel, carpale, curple, carpal, capelo och capello.