Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare i Stockholm

Jag arbetar som personlig coach, relationscoach, ledarskapscoach, scencoach & utbildare i presentationsteknik & personlig utveckling. Få hjälp med relationsproblem samt inspiration & motivation för personlig utveckling.

Sidmeny

Kontakta Tommy >>

Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha. Vad tycker läsarna?

Se vad andra tycker om boken " Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha". Boken ger motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha! Du kan välja rädsla eller kärlek.

Se vad andra tycker om boken kärlek och rädsla - våga skapa det liv du innerst inne vill ha. Boken ger motivation, inspiration och praktiska verktyg att gå från rädsla till kärlek. Våga vara i kärlek och skapa det liv du vill ha! Du kan välja rädsla eller kärlek.

Citerade personer har gett sitt personliga godkännande till att finnas med på denna sida med dessa citat. Citaten är ett urval av flera. Kontakta Tommy P.A. Larsson för kontaktuppgifter till referenspersoner

beställ boken här >>

Mycket bra bok som öppnade nya dörrar i mitt sätt att tänka

"Jag har fått nya infallsvinklar på hur jag kan "tänka om" och även aha-upplevelser kring saker jag inte förstått men nu ser i ett annat ljus. Att man faktiskt själv måste ta ansvar för sitt liv och sina känslor. Mycket bra bok som öppnade nya dörrar i mitt sätt att tänka.

Den gav nycklar till lösningar på frågor jag haft. Jag rekommenderar denna bok till alla som söker svar på hur de själva kan påverka sina liv positivt."

Thomas, säljare i Alingsås

Lättläst och med en gnutta humor om livets allvarheter

"Helt underbar bok! Lättläst och med en gnutta humor om livets allvarheter. Tommy är en fantastisk person med stor insikt om livet. Rak och "oknusslig". Han får mig att inse att egentligen är det inte så svårt."

Therese, ekonom i Stockholm

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. Lättläst och bra bok.

Bra självhjälpsbok

"Boken gav mig möjlighet att våga lyssna på mig själv och gå vidare med beslut som jag varit tveksam till att ta -

men ändå påbörjat men inte vågat löpa linan ut. Bra självhjälpsbok! Jag rekommenderar denna bok till personer som behöver stöd med att våga tro på sig själva. Exempelvis människor som vill våga söka sig tillbaka till arbetslivet. Jag rekommenderar den även till personer i ledande ställning som vill få en förståelse för individers reaktioner och hur händelser i barndomen kan påverka dig som vuxen. Jag är glad att jag fann sidan på nätet som ledde mig till boken som jag kommer använda som ett verktyg och uppslagsverk. ALLA har nytta av att läsa boken!"

Kirsi, HR-ansvarig i Stockholm

Boken är skriven på ett lättillgängligt sätt

"Boken är skriven på ett lättillgängligt sätt och behandlar många av livets stora svårigheter som vi tampas med varje dag. Jag vill skriva så att vanliga människor förstår, samtidigt som jag har förväntningar på läsaren, förklarar Tommy."

- Recension och reportage av Susanna Engström
på Magasin Bromma

Jag ser att mina val ofta styrts av rädsla

"Jag ser att mina val ofta styrts av rädsla och inte av kärlek. Denna insikt får mig att göra andra val. Det räcker inte med att ha läst boken en gång. Jag märker att jag behöver återkomma till boken och påminna mig själv om klokheterna du delar i den. Genom att uppmana till reflektion och övningar som följs upp efter några dagar så blir det mer personligt (och utmanande) än en ren text. Jag vill också säga att jag uppskattar nättidningen Morrhåret."

Nina, säljare i Örnsköldsvik

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. Skriven på ett lättillgängligt sätt.

Stöd och mod i mina egna insikter

"Jag har fått stöd och mod i mina egna insikter. Känner beundran för hur bra du sammanfattar och beskriver livets berg- och dalbanor. Jag rekommenderar boken till alla som vill växa vidare, modigare, få mer självinsikt och ta eget ansvar."

Ulrika, sjukgymnast på Orust

Tack för en bra bok som aldrig tar slut

"Jag har läst många böcker som tagit upp det du skriver om. Intressant är att du vinklar vissa saker på ett annat sätt. Tack för en bra bok som aldrig tar slut. Jag kan gå tillbaka och se vad som passar in för de utmaningar jag har för stunden. Jag rekommenderar denna bok till min dotter som tycker det är så jobbigt att bli vuxen."

Annika, förskollärare i Lysekil

Tack för att jag fick ta del av din historia

"Mycket var nytt och det mest slående var insikten om mina egna föreställningar. Jag vill rekommendera denna bok till alla som vill bli bättre människor. Boken tar upp både hårda och mjuka aspekter ur samhälls- och individperspektiv. Tack för att jag fick ta del av din historia. Du lärde mig något om Dig men ännu mer något om mig själv. Tack för alla insikter."

Leila, forskare och arbetsterapeut i Göteborg

Jag är så nöjd med boken

"Jag är så nöjd med boken och vill nu gärna ge den till min bror."

- Charlotte, konsult PR/Marknadsföring i Stockholm

"Mycket bra "handbok" - lättläst, läsvärd och lärorik! Jag fick många "aha" upplevelser och förklaringar till mina egna och andras betèenden. Mycket bra skriven och lättläst. Skriv mer!!!" - Thomas, säljare i Klintehamn (har läst boken Kärlek och rädsla) - nyfiken? Välkommen att läsa mer om boken kärlek och rädsla >>

Bra verktyg för att jobba med mig själv

"Jag fick bra verktyg för att jobba med mig själv och mitt inre. Jag fick förståelse för varför man många gånger agerar/reagerar som man gör. Kände igen mycket med/i mig själv när jag läste boken. Tidigare har jag inte kunnat sätta ord på det. Jag rekommenderar boken till alla som vill lära sig mer om sig själva."

Sofie, vårdbiträde i Hofors

Många intressanta insikter

"Många böcker jag läst tar upp antingen rädsla eller kärlek men ställer inte dessa mot varandra. Att sätta kärlek i förhållande till rädsla skapar en intressant dimension. Jag fick många intressanta insikter genom boken. Det är spännande att läsa om kärlek och rädsla inom olika områden. Alla borde läsa mer om det för att bättre förstå sig själva."

Annika, Civilekonom i Stockholm

Enkelt, rakt och ofta självupplevt

"Jag tyckte om upplägget med olika livsfrågor.

Jag gillade ditt anslag i texterna. Enkelt, rakt och ofta självupplevt. Boken Har utmanat mig att slappna av och den utmanar mina funderingar kring kärlek och rädsla. Bra upplägg med Morrhåret med alla artiklar på webbplatsen. Boken ger mig lust att vara med på dina utbildningar. Jag Känner förtroende och vill gärna läsa mer av dig."

Annelie, mental tränare, coach, qiterapeut och massös i norrköping

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. En bra bok som aldrig tar slut.

Underbar bok att läsa och kärleksfullt skriven

"Underbar bok att läsa och kärleksfullt skriven. Den var lättläst och den påminner mig om det jag vet men ibland kanske glömmer i vardagens bestyr. Jag rekommenderar boken till alla mina vänner. Jag läser gärna mer av dig för du är en fin människa med sköna värderingar. Go on!"

Erika, Kundansvarig Säljare i Hudiksvall

Med öppet sinne började jag förstå

"Jag fick insikt i många saker som jag inte visste så mycket om och med öppet sinne började jag förstå. Det känns som du vet vad du skriver om. Boken gav mig många insikter och verktyg som jag kommer att ta med mig resten av livet. Jag har fått kontakt med mitt inre barn tack vare boken. Jag känner mig lugnare i kropp och själ."

Anders, kabel-tv tekniker

Nya perspektiv

"Boken lyfter upp många aktuella delar av kärlek och rädsla och den har gett mig nya perspektiv på att se på dessa. Jag gillar en av förklaringarna av kärlek: "Sann kärlek innefattar kärleksfulla gränser. Gränserna gäller din respekt för dig själv och andra samt givetvis andras respekt för sig själva och dig...". Fortsätt ge presenter i texterna!"

- Per Borin - programmerare i Stockholm

Inspiration att tro på min egen sanning

"Boken gav mig inspiration att tro på min egen sanning i mitt arbete med barn. Tack för att du skrev den och tack för ditt mod att sticka ut hakan! Fortsätt vara som du är och skriv fler böcker. Jag vill rekommendera denna bok till mina barn, mina kollegor och alla som är intresserade av livet och våra relationer."

- Birgitta Ahrens - förskollärare i Stockholm

"Det här är en självhjälpsbok till personer som känner att de fastnat i för dåliga vanor eller som har känslomässiga bekymmer att ta itu med. Den har en enkel och luftig design och korta kapitel, och innehåller dessutom relativt lätt genomförbara arbetsuppgifter. Hela boken är skriven med glimten i ögat. Och allt bottnar i en personlig erfarenhet som också vackert läggs fram." - Recension i Tidningen KraTTan - nyfiken? Välkommen att läsa mer om boken kärlek och rädsla >>

Stå upp mot konventioner och fördomar

"Med boken Karlek och rädsla tar Tommy upp viktiga delar av livets stora frågor. Han hjälper oss att stå upp mot konventioner och fördomar med ett extra klarsynt ljus. I texten, som på ett enkelt sätt förklarar viktiga samband, delar han generöst med sig av sina erfarenheter. Genom att ställa raka enkla frågor, bjuder han in läsaren att själv göra en resa i sitt eget liv och leta efter egen förankring. Jag har läst boken ett par gånger med något års mellanrum och blir påmind om hur min egen behållning varit olika beroende på vad jag just då förmått att ta till mig och smälta. Jag tycker att man som läsare med stor behållning kan fokusera på ett ämne under en längre tid och arbeta djupare med det. Detta ger nya möjligheter."

- Malin Laakso - arkitekt i Stockholm

Med hjälp av boken lyfte jag blicken

"Jag var väldigt fokuserad på relationsproblem när jag läste boken. Och den gav mig flera nya vinklingar på brister och situationer jag upplevt som jag efter boken faktiskt kunde tolka. Med hjälp av boken lyfte jag blicken för att se mig i ett större perspektiv. Det var skönt! Jag kunde lyssna på mig själv, och såg tydligt bristerna i hur vi kommunicerat och agerat mot varandra. Vi hade helt enkelt inte jobbat på förhållandet så det kraschade."

"En mycket läsvärd bok som lär oss nödvändigheten att välja och ta ansvar för oss själva och framför allt att en kärleksrelation alltid behöver underhållas och

kommunikationen fungera! Jag vill rekommendera denna bok till min f.d. pojkvän, som jag tror skulle bli hjälpt på samma sätt som jag. Att förstå vad ett förhållande med en annan människa innebär... i alla avseenden."

- Helene Rutström – projektledare i Stockholm

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. Lättläst, läsvärd och lärorik.

Lättläst, läsvärd och lärorik

"Mycket bra "handbok" - lättläst, läsvärd och lärorik! Jag fick många "aha" upplevelser och förklaringar till mina egna och andras betèenden. Mycket bra skriven och lättläst. Skriv mer!!! De flesta kan behöva läsa boken och reflektera över det som tas upp i den. Den ger många förklaringar till hur vi är mot varandra och mot oss själva."

- Thomas Hedin - säljare i Klintehamn

Att se på mig själv och tillvaron på ett nytt och hälsosammare sätt

"Jag är så glad för att jag såg detta och kunde skicka efter boken. Kommer ha mycket glädje av den är jag övertygad om. Genom boken lär jag mig att se på mig själv och tillvaron på ett nytt och hälsosammare sätt tycker jag."

- Carin Svensson - receptionist i Stockholm

Sätta mig själv i framkant och tänka på vad jag vill

"Boken fick mig att sätta mig själv i framkant - tänka på vad jag vill. Jag tycker att författaren fått fram så många bra saker och frågor man bör besvara för sig själv. Jag har rekommenderat boken till flera i min omgivning."

- Kristina Berggren - vikariesamordnare Skellefteå

Jag rekommenderar boken till alla

"Jag tycker väldigt mycket om att du ger av dig själv och din erfarenhet och framför allt din härliga humor och att du på ett så öppet, enkelt, lättförståeligt och skojigt sätt delar med dig av må-bra-tips och värdefull information. Om mina föräldrar hade levat hade de fått låna boken. Jag rekommenderar boken till alla eftersom rädslor är något vi alla går och bär på. Rädslor kan slå knut på oss så att kärleken inte kan flöda fritt."

- Lena Sundqvist – "reseledare i livet" i Stockholm

"Jag är så nöjd med boken och vill nu gärna ge den till min bror." - Charlotte, konsult PR/Marknadsföring i Stockholm (har läst boken Kärlek och rädsla) - nyfiken? Välkommen att läsa mer om boken kärlek och rädsla >>

Boken ger hopp och kraft

"Boken är skriven på ett lättsamt "språk" som alla kan ta till sig. Det går att förändra! Man kan jobba med sig själv, man gör alltid egna val, för det finns val att göra. Boken ger hopp och kraft! Jag tycker mycket om titeln: "Kärlek och rädsla" samt underrubriken: "våga skapa det liv DU innerst inne vill ha". Härligt!!"

"Jag har föreslagit att boken ska köpas in som studiematerial till olika möten o träffar. Genom att studera innehållet i boken kan självkänslan styrkas. Diskussioner kan komma igång om hur man kan förändra och känna hopp!"

- Ingela Saint Pierre - konstnär i Nyköping

Tack för en bra bok

"Jag sökte stöttning i hur jag kunde stärka min sambo och mig själv igenom en tuff period och jag fann en hel del tankar i boken som var värda att ta till sig/oss. Tack för en bra bok!"

- Eva Andersson - lärare på Orust

Bottnar i en personlig erfarenhet som också vackert läggs fram

"Det här är en självhjälpsbok till personer som känner att de fastnat i för dåliga vanor.

Personer som har känslomässiga bekymmer att ta itu med. Den har en enkel och luftig design och korta kapitel, och innehåller dessutom relativt lätt genomförbara arbetsuppgifter. Hela boken är skriven med glimten i ögat. Och allt bottnar i en personlig erfarenhet som också vackert läggs fram"

- Recension av Erika Chotai för tidningen KraTTan. Klicka och ladda ner >>

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. Enkelhet och bottnar i personlig erfarenhet.

Språk och enkelhet som gör att det bara flyter på

"Boken har ett språk och en enkelhet som gör att det bara flyter på när man läser. Tommy utgår från sina egna erfarenheter. Han är kärleksfull mot läsaren och han bjuder på sig själv. Det finns många kopplingar till hans egna erfarenheter och insikter och bra tips och övningar i boken att fundera över kring sitt eget liv. Det är mycket inspiration i boken och när du lägger ner den går du säkert vidare i din egna process."

- Recension av Karin Christofferson på Coachbranschen

Boken gav mig en knuff framåt

"Boken gav mig en knuff framåt och den gav mig inspiration att ta tag i mitt liv i ett läge när jag famlade och försökte hitta en fast punkt, från vilken jag kunde komma vidare."

- Hans Svalberg - mentor och egen företagare i Stockholm

Tar fram kärnan av viktiga bitar och ger verktyg

"Boken är rakt på och lättläst - den tar fram kärnan av viktiga bitar och ger verktyg för att läka trauman och bejaka livet."

- Sonja Hedlund - undersköterska i Skellefte

Lättsam, rolig och "fundersam"

"Boken är lättsam, rolig och "fundersam", samt innehåller historiska fakta som man kan relatera till i livet vi lever idag. Bra att du använder dig av egna erfarenheter och upplevelser i boken. Har just satt boken i händerna på min syster som nu är mottaglig för andra sätt att se på livet. Vi får se hur hon upplever den..."

- Malin Martinsson - säljare i Stockholm

"Jag har fått stöd, mod i mina egna insikter. Känner beundran för hur bra du sammanfattar och beskriver livets berg- och dalbanor." - Ulrika, sjukgymnast på Orust (har läst boken Kärlek och rädsla) - nyfiken? Välkommen att läsa mer om boken kärlek och rädsla >>

Lättsam och tänkvärd

"Jag tycker att boken är mycket bra, lättsam och tänkvärd. Den är redan på utlåning och jag har vågat ta steget att gifta mig."

- Kristina Berggren - Barnskötare i Skellefteå

Läsvärd och lämnar ingen oberörd

"Coachen Tommy P.A. Larsson är orädd. Besvärlig. Men kärleksfull. Genom att blanda empiri, historia, coachingfrågor och skönlitterära inslag, hjälper han läsaren att reflektera ... boken är läsvärd och lämnar granterat ingen oberörd."

- Recension i tidningen Stockholm Näring. Klicka och ladda ner >>

Din bok är toppen

"Du är jätteduktig på det du gör och din bok är toppen!!!"

- Camilla Ekelund, barnskötare och personlig assistent i Stockholm

Rakt på sak med praktiska övningar

"Boken är skriven rakt på sak med praktiska övningar, detta gör att det är lätt att ta till sig. Jag har fått många insikter!"

- Anki Akerö - lokalvårdare, fyrabarnsmamma och odlarentusiast i Ängelholm

Har redan läst den från pärm till pärm

"Tack för boken! Har redan läst den från pärm till pärm och har hela dagen haft ett otroligt adrenalinpåslag och härligt positiv energi. Det står många kloka ord i den."

- Helena Sjöberg, telekom-ansvarig i Stockholm

Boken känns sann

"Boken känns sann."

- Irene Söderlund, designer i Stockholm

Kärlek och rädsla - recensioner, feedback & medverkan i media. Rakt på sak med praktiska övningar.

Skön vila från alla arbetstankar

"Tack för boken du skrev. Det är ett nöje att läsa den, vilket jag gör innan jag går och lägger mig. En skön vila från alla arbetstankar."

- Madeleine Marcus, "arbetsmyra" i Stockholm

Din bok går rakt in i hjärtat

"Stort tack! Boken kom verkligen i rättan tid - precis i ett känsligt skede i livet då jag avslutat en relation -

eftersom jag behöver vara sann mot mig själv. Din bok går rakt in i hjärtat. Grattis till att du hittat din plats i livet. Det är väldigt uppenbart för oss lyckligt lottade som kommer över boken och säkert också för dem som har förmånen att träffa dig personligen. Boken är väldigt enkelt och fint skriven på alla sätt."

"Läste ut boken i helgen - jag kunde helt enkelt inte slita mig. Boken ger mig mycket. Din bok kom sannerligen i rättan tid. Precis vad jag behövde."

- Ingrid, handledare i Landskrona

Gilla boken Kärlek och rädsla samt läs mer och beställ böcker

Välkommen att gilla boken Kärlek och rädsla på Facebook >>

Se referenser för feedback, recensioner och medverkan i media.

Su kan Beställa böcker här >>

Mvh/Tommy

Aktuellt 2022-05-27

Intresserad av utbildningar? Se sidan aktuellt >>

Morrhåret #113 16 jan 2022 - Om hat och att hata - att lämna hatet och börja leva >>

Morrhåret #112 13 jan 2022 - Att vara ensam - om ensamhet >>

Morrhåret #111 6 jan 2022 - Om jämförelser - att sluta jämföra >>

Morrhåret #110 31 dec 2021 - Svartsjuka och kontrollbehov >>

Läs om 6 timmar personlig coaching eller relationscoaching från 2900kr >>

Läs om boken Kärlek och rädsla samt se referenser och sedan kan du beställa böcker signerade med en personlig hälsning.

Reportage om scenskräck - Katalin, 60, lärde sig prata inför folk. Bli fri från din fobi >>

Är du intresserad av 6 timmar coaching från 2900kr?

Bra paketpris på personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching eller scencoaching för enskilda, par, familjer & grupper. Gäller både privatpersoner & företag. Gäller även telefoncoaching.

Bra paketpris på personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching eller scencoaching för enskilda, par, familjer & grupper. Läs om 6 tim coaching från 2900kr >>

Copyright © Tommy P.A. Larsson

Du får gärna länka till innehåll på webbplatsen på sociala media, på din blogg eller annorstädes. På så vis hjälper du mig och dina vänner. Läs om att länka >>

Mittenmeny och Kontaktformulär

|. Upp till toppen av sidan .|

Beställ böcker >>

|. Utbildningar .|. Coaching .|. Morrhåret .|

|. Bok kärlek rädsla .|. Motivation inspiration .|

|. Sök .|. Sitemap .|. Bottenmenyn .|

Scrolla ner för kontaktformulär . . .


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Bottenmenyn

De senaste 20 åren har jag varit involverad i egen och andras personliga utveckling. 90-talet ägnades åt skådespeleri och sceniskt arbete. Jag är utbildad personlig coach och relationscoach och har sedan 2003 tusentals timmars erfarenhet med personlig coaching och relationscoaching för enskilda, par och grupper. Nedan 5 produktblad för nedladdning:

Ladda ner PDF om personlig coaching, relationscoaching, ledarskapscoaching och scencoaching

Ladda ner PDF om öppen utbildning och internutbildning i presentationsteknik

Ladda ner PDF om Kärlek och rädsla - våga skapa det liv du vill ha

Ladda ner PDF om Relationer och personlig utveckling

Ladda ner PDF om boken Kärlek och rädsla

Scencoaching och ledarskapscoaching för estradörer och människor i ledande ställning är två andra områden som tillkommit.

Från 2004 och framåt har jag även hållit utbildningar i Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling. För enstaka anställda eller privatpersoner som vill komma på utbildning håller jag öppna utbildningar i presentationsteknik och personlig utveckling. De öppna utbildningarna hålls med jämna mellanrum och schema finns på helhetsframtradande.se. På uppdrag utför jag även internutbildningar i presentationsteknik mm hos företag, organisationer och andra. Jag håller även andra utbildningar i personlig utveckling för privatpersoner, organisationer och företag.

Mottagning för personlig coaching och relationscoaching i Stockholm-Sollentuna (även telefoncoaching).

Läs om Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare.


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Informationen på denna webbplats är just "information". Att bara läsa kommer inte att lösa dina utmaningar i livet (nuvarande eller kommande). Du måste ur en omutbar vilja och kärlek vara villig att i praktiken överföra kunskapen på ditt liv och dina relationer. Då stöter du garanterat på dina egna (och kanske andras) motstånd. I detta läge är det ofta värdefullt eller nödvändigt med en "tredje kraft". Någon utanför dig själv.

Frågor? Kontakta Tommy >>

Ta en titt på Relationsproblem.NU - din relationscoach med hjälp & lösningar för relationsproblem. Du befinner dig på tommypa.se som handlar om Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach, utbildare & författare. I alla delar finns inspiration och motivation för personlig utveckling. Utbildningen "Helhetsframträdande - presentationsteknik och personlig utveckling" som även nämns ovan har en undersida med titeln Presentationsteknik och hjälp på scenen. Här finns inspiration och tips om presentationsteknik och arbete på scenen. Läs om Morrhåret - din nättidning med gratis tips för livet.

Copyright © 2000-2022 Tommy P.A. Larsson - personlig coach, relationscoach & utbildare | Telefon: 0704101049, vardagar dagtid | Tommy P.A. Larsson, Box 540, 116 74 Stockholm | Kontakt >>


Till toppen eller upp till mittenmeny + Kontaktformulär

Klicka för att komma till sitemap!

Sidan ändrades senast 2022-05-27

Variationer av telefonnummer: 0704101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 070-4101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 070-410 10 49 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... +46704101049 .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... 0046704101049.

Felstavningar och variationer av Tommy P.A. Larsson: .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy PA larsson .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... TommyPA Larsson .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy PA .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... TommyPA .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... Tommy Larsson.

Carpeleo kan felstavas enligt följande: karpeleo, carpe leo, karpeleo, carpelo, karpelo, karpe leo, cartleo, carpel, carpale, curple, carpal, capelo och capello.